وي گفت : براساس ماده يک قانون جرايم رايانهاي؛ هرکس به طور غيرمجاز به دادهها يا سيستمهاي رايانهاي يا مخابراتي که به وسيله تدابير امنيتي حفاظت شده است دسترسي يابد، به حبس از 91 روز تا يک سال يا جزاي نقدي از 5 تا 20 ميليون ريال يا هر دو مجازات محکوم خواهد شد.
سرهنگ قاسمي افزود: هک موبايل عمدتاً توسط بلوتوث انجام ميشود و هکرها از طريق هک کردن موبايل و با استفاده از روشن بودن بلوتوث گوشي ميتوانند به تمامي اطلاعات شخصي افراد دست پيدا کنند.
اين مقام پليس آگاهي گفت: هک موبايل در مکانهاي عمومي صورت ميگيرد، در اين مکانها افراد با روشن کردن گوشيهاي موبايل اقدام به تبادل اطلاعات از جمله فيلم و موسيقي و غيره ميکنند که فرصت را براي سودجويان و هکرها فراهم ميکنند.
سرهنگ قاسمي با تأکيد بر رعايت نکات ايمني و توصيهها براي جلوگيري از هک موبايل، افزود: بلوتوث موبايل هميشه خاموش باشد .از هندزفريهاي مجهز به تکنولوژي بلوتوث استفاده نکنيد . تنظيمات بلوتوث گوشي را به نحوي تنظيم کنيد که براي دريافت فايلهاي ارسالي حداقل چند بار از آنها موافقت بخواهد. هنگام اتصال به اينترنت از طريق تلفن همراه بر روي لينکها و پيامهاي نامطمئن کليک نکنيد.
معاون اجتماعي پليس آگاهي از شهروندان خواست تا عکسهاي شخصي، اطلاعات و ... را در موبايل خود نگهداري نکنند به فارس گفت: متأسفانه بسياري از زنان عکسها و فيلمهاي شخصي و خانوادگي را در موبايل خود داند که موجب بروز بسياري از مشکلات تلخ ميشود.
وي افزود : پروندههاي در اين زمينه در پليس آگاهي تشکيل شده که طي آن بدون اطلاع يا اطلاع افراد گوشي موبايل به سرقت رفته يا هک شده است و منجر به فاجعه ميشود.
سرهنگ قاسمي گفت: پس از هک موبايل يا سرقت آن، سودجويان با استفاده از اطلاعات موجود در آن اقدام به اخاذي با انتشار آن در اينترنت ميکنند. اين اقدام موجب هتک حيثيت و باعث لطمه به خانوادهها ميشود.
معاون اجتماعي پليس آگاهي از شهروندان و بويژه خانمها خواست تا به هيچ عنوان عکسها و فيلمهاي شخصي و خانوادگي خود را در موبايل نگهداري نکنند، اين اطلاعات بايد در مکاني امن نگهداري شود./122
انتهای پیام/